Βαθμολογία

Ο Μπάγιτς στη Νίκη Βόλου;

Μία μεταγραφή ενδεικτική των στόχων της και των προθέσεών της ετοιμάζεται να κάνει η Νίκη Βόλου. Το όνομα αυτού Βλάντιμιρ Μπάγιτς.

Οι καλές ομάδες ξεκινούν από τον τερματοφύλακα και αυτό ακριβώς κάνει και η Νίκη Βόλου. Κλείνει έναν τερματοφύλακα επιπέδου Super League 1. Εκεί αγωνιζόταν, άλλωστε, πέρυσι ο 33χρονος Σέρβος φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ για μία χρονιά είχε παίξει στην πρώτη κατηγορία και με τον Λεβαδειακό. Λόγω του υποβιβασμού του, όμως, είχε αγωνιστεί και μία σεζόν στη Super League 2.

Προ τριετίας ήρθε στη χώρα μας και αγωνίστηκε συνολικά σε 24 ματς με τους Βοιωτούς. Την επόμενη χρονιά έπαιξε σε 19 παιχνίδια και με την ΑΕΛ κατέγραψε επτά συμμετοχές. Από εκεί έμεινε ελεύθερος και οι Βολιώτες το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντάς τον δικό τους. Φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σλόγκα Τέμεριν και ακολούθησαν οι Μλάντοστ Μπάτσκι Γιάρακ, Σρεμ, Νόβι Πάραζ, Μπανάτ Ζρενιάνιν, Μπόρατς Τσάτσακ και Ραντνίτσκι Νις. Τέλος, τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του τις είχε με την Μπόρατς (85 ματς).

Πηγή: Goalpost