Βαθμολογία

Σπουδαία επιτυχία για τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Λοίζο Παπαδημητρίου

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Λοίζο Παπαδημητρίου που ανήκει εδώ και λίγες ώρες και επίσημα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Να τονίσουμε πως μεταγράφηκε από την Αστραπή Νέας Πολιτείας στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Και αυτό αποτελεί μία ξεχωριστεί επιτυχία τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για το σωματείο της Αστραπής.

Ο υποσχόμενος μεσοεπιθετικός Λοίζος Παπαδημητρίου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση, ενώ από το 2017 (τότε έκανε το πρώτο του δελτίο) μέχρι το 2020 «έλαμψε» με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας όπου και έκανε σημαντικά βήματα προόδου.

Εξάλλου η δουλειά που έγινε στον Ηρακλή Λάρισας σε επίπεδο υποδομών δεν άργησε να φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Φυσικά πολύ καλές εμφανίσεις έκανε παράλληλα εκείνα τα χρόνια και με την Μικτή της ΕΠΣΛ. Δυστυχώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την φανέλα της Αστραπής Νέας Πολιτείας από το 2020 μέχρι σήμερα λόγω covid 19 αλλά τώρα άνοιξε για τον ίδιο μία ξεχωριστή σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το athleticlarissa εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία στη νέα πρόκληση της καριέρας του.