Βαθμολογία

Μελέτη: Η νέα εκπομπή στο MEGA και η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έκανε δηλώσεις  η Ελεονώρα Μελέτη και μέσα σε ολα,αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή καθώς και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας δεκτές τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Ελένη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω και μια ιδιαίτερη και γλυκιά αδυναμία στην Ελένη και χαίρομαι τώρα που θα τη βλέπω πιο συχνά, μιας και θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά».b