Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Αποφασίζουν για προετοιμασία – Έρχονται δυο παίκτες

Μετά τη Σαμαρίνα ο Απόλλων Λάρισας εξέτασε και το Μπόροβιτς της Βουλγαρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπίζιος μετέβη σε γνωστό μέρος γι’ αυτόν, καθώς και στο παρελθόν οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν στην ίδια περιοχή και είδε πως οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ο χώρος και τα γήπεδα των προπονήσεων.

Αν αναλογιστούμε πως στη Σαμαρίνα ο αριθμός των δωματίων του ξενοδοχείου δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες τους στην περίπτωση που ο Απόλλων Λάρισας αποφασίσει να κάνει εκεί το βασικό στάδιο, σύμφωνα με την ΠΑΕ, τότε το Μπόροβιτς φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Πάντως εξετάζεται και το οικονομικό κομμάτι, τα έξοδα υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό και δεν αποκλείεται να ψάξει και για μια τρίτη λύση, εντός Ελλάδος. Κατά τα άλλα, μετά τις 20 Ιουλίου αναμένεται πως θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια σεζόν και η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Super League 2, που θα είναι πολύ δύσκολο.

 

Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, συνεχίζονται με παίκτες που επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο λαρισινό σωματείο, ενώ πολλά στον τελικό σχεδιασμό της ομάδας θα εξαρτηθούν και από το θέμα της αδειοδότησης.

Σήμερα πάντως αναμένονται στη Λάρισα δύο ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, για τους οποίους οι συστάσεις είναι πολύ καλές.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα και για έναν μεσοεπιθετικό, οι οποίοι θα συζητήσουν με τον τεχνικό του Απόλλωνα, Μαρτσέλο Στράτσια και τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου και εάν δεν υπάρξει μεγάλη απόκλιση στα οικονομικά μεγέθη, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις τις επόμενες ημέρες.

Αναφορικά στο ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από τον Απόλλωνα, πιθανολογείται πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα εκείνοι που θα αποχωρήσουν, να διαπραγματευτούν έγκαιρα τη συνέχιση της καριέρας τους με άλλες ομάδες.

Πηγή: Ελευθερία