Βαθμολογία

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο ΝΟΛ

Σε άλλη μία σημαντική διοργάνωση θα βρεθεί η ομάδα του ΝΟΛ. Ο σύλλογός μας συνεχίζει δυναμικά και βρίσκεται σε όλες τις σημαντικές δραστηριότητες της χώρας μας. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα θα βρεθεί στο

Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης όπου θα διεξαχθεί το επόμενο 6ήμερο (14-19 Ιουλίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Κολύμβηση.

Ο ΝΟΛ θέλει και σε αυτή τη διοργάνωση να έχει διακρίσεις, αφού η δουλειά που έχει γίνει από τους προπονητές είναι σημαντική και χρόνο με το χρόνο φέρνει και τα επιθυμά αποτελέσματα.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Ζήση Οικονόμου και την βοηθό του κ. Νικολέτα Κωστομοίρη, όπως και τους γονείς των παιδιών. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΝΟΛ θα έχει δυναμική παρουσία με 37 αθλητές!

14-16/7 θα αγωνιστούν οι Κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, Β’ και στη συνέχεια 17-19/7 οι Κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το μορφή των τελικών σειρών και της ενιαιοποίησης των επιδόσεων τους.

Οι αγώνες στο Ποσειδώνιο, αρχίζουν στις 09.00 και 18.00, πλην των ημερών 16/7 και 19/7 που η έναρξη το απόγευμα θα είναι 17.00.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών θα μεταδοθεί απευθείας από το Κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube (ΚΟΕ TV), ενώ θα υπάρχει και live ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές και στη βάση του σχετικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για covid – 19.

*Η διοίκηση του ΝΟΛ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και ευχαριστεί θερμά την αλυσίδα καφέ DE – TOX που στηρίζει την όλη προσπάθεια!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΛ