Βαθμολογία

Δήλωση του πρώην προέδρου του Τυρνάβου 2005 Γιώργου Σαλτζίδη

Η πανδημία νέκρωσε τον τελευταίο χρόνο πολλές δραστηριότητες στην πατρίδα μας και ανάμεσα σε αυτές και την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας "Τύρναβος 2005". Η κατάσταση αυτή, όμως, έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς υποψήφιους "σωτήρες" να "σώζουν" (με το στόμα, φυσικά) την ομάδα επί ένα σχεδόν χρόνο, περιφερόμενοι από καφενείο σε καφενείο από μασλάτι σε μασλάτι. Όταν έφτασε η ώρα της αλήθειας κανείς δεν εμφανίστηκε με συγκεκριμένη πρόταση πως θα ξεκινήσει και πάλι η ομάδα ούτε που θα βρεθούν οι πόροι για την επανεκκίνηση.

Τα λόγια βλέπετε είναι δωρεάν, τα έργα κοστίζουν. Από την πλευρά μου,δεν έμεινα αδρανής σε όλο αυτό το διάστημα και φρόντισα με προσωπικές μου ενέργειες να αναγνωριστεί η ομάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να εγγραφεί στο Μητρώο Σωματείων, ενώ καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να βρεθεί τρόπος ο "Τύρναβος 2005" να αγωνιστεί και πάλι στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, παρότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Απευθύνομαι σήμερα στα μέλη του συλλόγου και τους ανακοινώνω ότι μαζί με άξιους συνεργάτες μου θα διεκδικήσουμε την επανεκλογή μας για την επόμενη διετία, κατά την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:00 στο δημοτικό κινηματοθέατρο "ΜΑΞΙΜ" του Τυρνάβου. Εμείς και σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία δηλώνουμε το "παρών" και είναι σίγουρο ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης  των μελών που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την μετριότητα  ή την ανυπαρξία.

Ο "Τύρναβος 2005" δεν μπορεί να ανεχθεί κι άλλο την μόνιμη μιζέρια των γνωστών-αγνώστων που πάντοτε επιδιώκουν να δρουν παρασιτικά και να βολεύονται με αρρωστημένες καταστάσεις. Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι υγεία και εκ προοιμίου τους απορρίπτει και τους αποβάλλει.

ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πρόεδρος του απερχόμενου  Δ.Σ του "Τυρνάβου 2005"