Βαθμολογία

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό Καναδού αμυντικού

Ο Παναιτωλικός είχε έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ντέρεκ Κορνέλιους, το όνομα του οποίου αποκάλυψαν τα ΜΜΕ του Καναδά και έτσι σήμερα η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τον δανεισμό του Δανού στόπερ.

«Ο διεθνής Καναδός Ντέρεκ Κορνέλιους (Derek Cornelius) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε με δανεισμό από την Vancouver Whitecaps, με δικαίωμα αγοράς του από την ομάδα μας στη λήξη του δανεισμού», ανέφερε ο Παναιτωλικός στην ανακοίνωσή του.

Ο υψηλόσωμος (1.88) στόπερ γεννήθηκε στο Οντάριο κι έχει καταγωγή κι από τον Καναδά και τη Τζαμάικα. Έχει παίξει στην εθνική ανδρών της χώρας του 13 φορές, ενώ με την ελπίδων είχε επτά ματς κι ένα γκολ.

Ο Κορνέλιους αν και νεαρός σε ηλικία στο παρελθόν έπαιξε στη σερβική Γιαβόρ 31 ματς και είχε μία ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στη Γερμανία για της Νοϊμίστερ (17 αγώνες, 2 γκολ), Λίμπεκ (ένα ματς).

Διαζύγιο με ξένο φορ

Η ομάδα του Αγρινίου έλυσε τη συνεργασία της με τον Μοχάμεντ Ρεζά Αζάντι. Ο Μοχάμεντ Ρεζά Αζάντι ήρθε ως επένδυση στον Παναιτωλικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Ο νεαρός (γεννήθηκε στις 7/12/99) Ιρανός φορ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε έως το 2023. Σημείωσε, όμως, 13 συμμετοχές, περισσότερες ως αλλαγή, χωρίς να σημειώσει γκολ και έτσι ο Παναιτωλικός προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Αζάντι.