Βαθμολογία

Πρώτη με ευχές για άμεση επιστροφή στην Super League (PICS)

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα (12/7) η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να έχουν ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Super League Interwetten.

Με πολλές αλλαγές, όχι τόσο στο έμψυχο υλικό, αλλά στο προπονητικό τιμ και την διοίκηση, η ΑΕΛ ξεκίνησε στο στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά που την βρίσκει στην Super League 2, μια κατηγορία που όλοι στην Λάρισα θέλουν να αποχωριστούν με την πρώτη και να επιστρέψουν άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια».

Αυτή ήταν και η ευχή που ακούστηκε από όλους, δηλαδή η επιστροφή στην Super League Interwetten από την πρώτη χρονιά. Τα ηνία της ομάδας θα έχει ο Κώστας Φραντζέσκος, με συνεργάτες τους Ηλία Κώτσιο, Μιχάλη Ζιώγα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

Οι «βυσσινί» όπως αναφέραμε έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με τον Β' Αντιπρόεδρο, Ζήση Ντελόπουλο και τον Τάκη Παραφέστα να καλωσορίζουν τους παίκτες, ευχόμενοι υγεία και μια καλή χρονιά, αντάξια του ονόματος της ΑΕΛ. Νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδες δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια, αλλά όλοι συμφώνησαν πως θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψει η ΑΕΛ στην Super League Interwetten.