Βαθμολογία

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, απέστειλε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

"Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και εμού του ιδίου, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μας για μια γόνιμη και αποδοτική θητεία.

Στην κρίσιμη οικονομική και υγειονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, πεποίθησή μας είναι ότι ο αθλητισμός δίνει διέξοδο και τα οφέλη από τις αθλητικές δραστηριότητες είναι πολλά.

Ως Δήμος, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με κυρίαρχο την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας αποφασιστικά στην στήριξη των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας.

Προκειμένου να συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας στην κοινή προσπάθεια για την βελτίωση των συνθηκών, την στήριξη και την αναβάθμιση των τοπικών αθλητικών σωματείων, επιθυμούμε τη συστηματική συνεργασία μαζί σας για την επίτευξη του στόχου προς όφελος των αθλητικών σωματείων."