Βαθμολογία

Εφυγε από τη ζωή ο Αχιλλέας Δόκος

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 έφυγε από τη ζωή. Ο Αχιλλέας Δόκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών (αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας), βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Τυρνάβου.
Ο Αχιλλέας Δόκος ήταν διοικητικό μέλος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005, την οποία υπηρέτησε και από τη θέση του προέδρου. Επί προεδρίας του η ομάδα του Τυρνάβου ανήλθε στη Β’ Εθνική Κατηγορία και στο Κύπελλο Ελλάδας προχώρησε στην τρίτη φάση όπου κληρώθηκε και έπαιξε με τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς.
Παράλληλα ο εκλιπών υπηρέτησε την Κοινότητα Αβδέλλας συνολικά δώδεκα χρόνια. Ως κοινοτάρχης από το 1995 έως το 2002 και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης από το 2003 έως το 2006.
Ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ είχε έντονη συνδικαλιστική παρουσία και δράση για 22 χρόνια στον Σύλλογο Εμπειρικών Τοπογράφων ΔΕΗ. Μετά τη συνταξιοδότησή του διετέλεσε για οκτώ χρόνια πρόεδρος και τέσσερα χρόνια επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Κοινότητα Αβδέλλας Γρεβενών.
Επίσης υπήρξε μέλος για δύο 3ετίες του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδέλλας «Η Βασιλίτσα».

Πηγή: eleftheria.gr