Ο Λιονέλ Μέσι αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Νότιας Αμερικής (Copa America) στο «Θεό» του ποδοσφαίρου, που δεν βρίσκεται πια μαζί μας.
Η Εθνική Αργεντινής έφτασε στον πρώτο τίτλο της μετά το 1993 και ο κορυφαίος σύγχρονος ποδοσφαιριστής της Γης αφιέρωσε σε αυτή την επιτυχία μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.
«Στο Μαρακανά και σε ένα Clasico κόντρα στη Βραζιλία. Ήταν ένα φανταστικό Κύπελλο, ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά άφησαν την ψυχή τους και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος που έχω την τύχη να είμαι αρχηγός αυτής της τρομερής ομάδας», έγραψε ο Μέσι.
«Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στην οικογένειά μου που μου έδινε πάντα τη δύναμη να συνεχίζω, στους φίλους μου που αγαπώ πολύ, σε όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μας και ειδικά στους 45 εκατομμύρια Αργεντίνους, οι οποίοι πέρασαν τόσο άσχημα με αυτόν τον κ...-ιό και κάποιους τους επηρέασε ακόμη περισσότερο», συνέχισε ο αρχηγός της «αλμπισελέστε».
Και συμπλήρωσε: «Είναι για όλους σας. Και φυσικά στον Ντιέγκο, που σίγουρα μας πίστεψε από όπου κι αν βρίσκεται. Σε ευχαριστώ Θεέ μου για όλα όσα μου έδωσες και σ’ ευχαριστώ που με έκανες Αργεντίνο! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».

naftemporikil.gr