Βαθμολογία

Ηρακλής: «Ζούμε συγκινητικές στιγμές για την αναγέννηση του συλλόγου!»

Ο ΓΣ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει πως όλο το εγχείρημα της οικονομικής συνεισφοράς για την επανέναρξη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι απομένουν 48 ώρες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το deal με την Τρίγλια, που θα σημάνει την επιστροφή του Γηραιού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ Ηρακληδέα, φίλε συνοπαδέ,

Στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το όλο εγχείρημα της οικονομικής συνεισφοράς σου για την επανέναρξη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!

Έμειναν ακόμη μόνο δυο ημέρες για να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία και να ξαναδούμε τον Ηρακλή εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε! Με τις δικές μας ατέλειωτες δυνάμεις. Με το γνωστό μας Ηρακλείδικο πείσμα και μαγκιά.

Είμαστε πολύ κοντά στο άκρως επιτυχημένο τέρμα αυτής της προσπάθειας.

Και για αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί, με μεγάλη συγκίνηση, να ευγνωμονούμε το Βασίλη και τον Κώστα από τη Γερμανία που κατέθεσαν ποσά, τον μικρό Γιαννάκη που πρόσθεσε 20€ από τις οικονομίες του στην κατάθεση του πατέρα του, τους φίλους μας από την Αυστραλία και την Αμερικανική ήπειρο που ανταποκρίθηκαν από την πρώτη ημέρα, τη κυρία Σοφία, χήρα κατόχου διαρκείας επί 50 συναπτά έτη, που κατέθεσε χρήματα στη μνήμη του, τον Αντώνη και τον Κώστα από την Πελοπόννησο για τη βοήθεια τους και το συγκινητικό τους μήνυμα, τον Σπύρο από το Αγρίνιο, τον Στέλιο και την παρέα του από τη Μεγάλη Βρετανία, εσένα από την πόλη του Ημίθεου που έβαλες ακόμα ένα λιθαράκι και σε εσένα που περιμένεις τη Δευτέρα για να το κάνεις.

Οι στιγμές που ζούμε είναι άκρως συγκινητικές και θέλαμε να τις μοιραστούμε. Τις επόμενες 2 ημέρες θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, όχι μόνο την αναγέννηση και την επιστροφή αλλά και όλα αυτά που πρεσβεύει ο Σύλλογος. Την αυταπάρνηση, τη συλλογικότητα, την υπερηφάνεια!

Όλοι μαζί 1000 χρόνια Ηρακλής!»