Βαθμολογία

Αουρελιάνο Πρέτσι: Ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ!

Έχουμε συνηθίσει να τους αποκαλούμε αφανείς ήρωες, παίκτες που κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά, χαμάληδες και πολλά ακόμα, αλλά τα αμυντικά χαφ της νέας χιλιετίας δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των προηγούμενων ετών.

Η νέα εποχή του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο ανήκει στα αμυντικά χαφ και η μεγάλη αλήθεια είναι πως: Χωρίς 6άρι (αυτός μπροστά από τα μπακ), δεν κάνεις προκοπή.

Την προηγούμενη δεκαετία μάθαμε τα αμυντικά χαφ ως κάποιους «τρελούς» που τρέχουν ακατάπαυστα, μαρκάρουν χωρίς να υπάρχει αύριο, και αν δεν κατάφερναν να κόψουν τη μπάλα θα έκοβαν... πόδια. Οι εποχές όμως άλλαξαν και το 6άρι από «λυσσασμένος σκύλος», έγινε το πιο απαραίτητο γρανάζι που χρειάζεται μία ομάδα για να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ένας παίκτης με μέλλον είναι και ο 20χρονος (24/07/2001) Αουρελιάνο Πρέτσι. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Καμπανιακός στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου πέτυχε πολλά και σημαντικά. Έχει γεμάτες χρονιές στα πόδια του και πολύ όρεξη για δουλειά και εξέλιξη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ελπίδες Χαλάστρας, του Κένταυρο Ευόσμου και Ντίνο Κούη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Καμπανιακό με επιτυχία.

Είναι ένα πολύ δυναμικό εξάρι με καλή τεχνική και πολλά «τρεξίματα». Αυτή τη περίοδο ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προπόνησεις ώστε να είναι έτοιμος σύντομα για νέες περιπέτειες.

Ο Αουρελιάνο Πρέτσι θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και θα παλέψει για να τα καταφέρει. Εξάλλου όλα σε αυτή τη ζωή κερδίζονται με κόπους και καθημερινή προσπάθεια.

Στην περίπτωσή του, έχει και το ταλέντο και τη διάθεση… τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο…