Βαθμολογία

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε Γιάννη Ανδρέου!

Μια ακόμη μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Παναχαϊκή – Στις τέσσερις οι κινήσεις ως τώρα των Πατρινών

Τον ύψους 1.92 κεντρικό αμυντικό Γιάννη Ανδρέου ανακοίνωσε η Παναχαϊκή που συνεχίζει ασταμάτητα τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Οι «κοκκινόμαυροι» συμφώνησαν σε όλα με τον 23χρονο στόπερ που πέρυσι αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος στην Επισκοπή έχοντας 17 συμμετοχές και 1 τέρμα. Τον συνοδεύουν καλές κριτικές ενώ είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες του sportfmpatras.gr τον ήθελαν διακαώς αρκετές ομάδες του Βορρά αλλά και του Νότου.

Εκτός από την Επισκοπή έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Απόλλων Λάρισας, Μακεδονικό ενώ σε πιο νεαρή ηλικία έπαιζε στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού.

Ο Ανδρέου έτσι γίνεται η τέταρτη προσθήκη της Παναχαϊκής που έχει αποκτήσει κεντρικό αμυντικό (Ανδρέου), αμυντικό μέσο (Έππα), ακραίο χαφ (Βερνάρδο) και σέντερ-φορ (Κολλά). Οι μεταγραφές ωστόσο δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν. Πάντως με αυτή την κίνηση φαίνεται πως κλείνει η τετράδα στα στόπερ. Λαρρέα, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης και Ανδρέου θα είναι οι τέσσερις λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Πηγή: sportfmpatras.gr