Βαθμολογία

Στην Super League 2 ο Ηρακλής – Ολοκληρώθηκε το deal με Τρίγλια

Ηρακλής και Τρίγλια τα βρήκαν και θα πορευτούν μαζί στη νέα Super League 2. Επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Γηραιός.

H Τρίγλια ανακοίνωσε πως θα συμπορευτεί με τον Ηρακλή τη νέα σεζόν στην Super League 2, εφόσον τηρηθούν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Παράλληλα, η ομάδα της Χαλκιδικής τόνισε πως ολοκληρώνεται η διαδρομή της από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής έως τη Football League.

H ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα της Τρίγλιας ολοκληρώνει σήμερα μια διαδρομή, που από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής κατάφερε να συμμετέχει σε
επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν
για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να συμπορεύεται πλέον με τον Ηρακλή, που θα αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το κοινό μας χρώμα και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο αποτελούν κοινό παρονομαστή για να προχωρήσουμε μαζί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2.

Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ηρακλής που αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, να πάρει την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2,τόσο στον αγωνιστικό,όσο και στον οργανωτικό τομέα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ