Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Στον πάγκο ο Κστσαβάκης!

Ανατροπή στην… ανατροπή για την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, που εξαρχής σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη γενική συνέλευση είχε “κλεισμένο” τον Μάκη Κατσαβάκη, μετά ήρθε στο προσκήνιο ως “προ των πυλών” ο Νίκος Ουσταμπασίδης και εντέλει “ναυάγησε” η περίπτωση του τελευταίου, με τον πρώτο να είναι τελικά από σήμερα οριστικά ο “εκλεκτός”.

Αρχικά την Τετάρτη ο γενικός διευθυντής της Αλεξανδρούπολης FC, Παναγιώτης Λογαράς (παλαίμαχος τερματοφύλακας της Δόξας, της Καβάλας και του ΟΦΗ) προανήγγειλε τη συμφωνία των “Μαυραετών” με τον Ουσταμπασίδη.

Εν συνεχεία, ο Λογαράς και η ομάδα του Έβρου ανέφεραν οτι υπήρξε αρνητική τροπή για τον Θρακιώτη προπονητή στους Δραμινούς και παραμένει στην ομάδα τους: “F.C Aλεξενδουπολης και Νίκος Ουσταμπασίδης Συνεχίζουν μαζι μετά το ΟΧΙ στην πρόταση πρόκληση της αγαπημένης του ΠΑΕ Δόξας Δραμας super league 2 και παραμένει να συνεχίσει το έργο και τους στόχους της άλλης αγαπημένης του ομάδας FC Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζουμε στην φιλοσοφία μας Αμεσα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του”.

Με τα νέα δεδομένα, έτοιμος να μεταβεί στη Δράμα την Παρασκευή, για πρώτη γνωριμία με τη νέα διοίκηση, δείχνει ο κατά τα φαινόμενα νέος προπονητής της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης.

Αυτά επιβεβαίωσε σε επικοινωνία με τον soccerpractor, κάνοντας λόγο για “συνάντηση συντονισμού”, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να κάνει ακόμα δηλώσεις, μέχρι να “πέσουν” υπογραφές, προσθέτοντας οτι ήδη δρομολογούνται καταστάσεις.

Δυο με τρεις συνεργάτες θα προστεθούν στο τεχνικό τιμ, πιθανότατα από τη Δράμα, ενώ το πιθανότερο είναι στις 15 Ιουλίου να ξεκινήσει η προετοιμασία και το βασικό στάδιο να λάβει χώρα στην Κουτσούφλιανη.