Βαθμολογία

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΝΟΛ ο Χρήστος Γκατζούλης

Δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα ο ΝΟΛ (Ναυτικός Όμιλος Λάρισας) με στόχο να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος τη νέα χρονιά. Το σωματείο μάλιστα προχώρησε και στη συνεργασία με τον έμπειρο αθλητικογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) κ. Χρήστο Γκατζούλη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Λαρισαίος δημοσιογράφος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος διαθέτει μία μεγάλη πορεία στο επάγγελμα με πολλές και δυνατές συνεργασίες. Είναι ιδιοκτήτης του athleticlarissa.gr, ενός από τα παλιότερα αθλητικά site στο νομό, ενώ εργάζεται και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΕΛ RADIO 104.8.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

«Μία νέα σελίδα αρχίζει από σήμερα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΝΟΛ (Ναυτικός Όμιλος Λάρισας) για την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω Υπεύθυνος Επικοινωνίας του σωματείου και όλων των τμημάτων του. Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ετοιμάσουμε πολύ ωραία πράγματα το επόμενο διάστημα και είναι βέβαιο πως θα φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην κολύμβηση και το πόλο».