Βαθμολογία

Με ελληνική συμμετοχή η τελική φάση του UEFA eEURO 2021

Στη μάχη της τελικής φάσης του UEFA eEURO 2021 που διεξάγεται στην παλτφόρμα της KONAMI 08-10/06/2021 ρίχνεται η ελληνική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους Δημήτρη Κεφαλίδη και Θοδωρή Κοτίδη. Το ελληνικό δίδυμο συμμετέχει στον 3ο όμιλο με Ολλανδία, Γερμανία και Ισπανία. Πρώτος αντίπαλος οι Ολλανδοί.

Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στην τελική φάση, στην οποία λαμβάνουν μέρος 16 ομάδες, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Οι ομάδες στο group stage της τελικής φάσης αναμετρώνται ανά ζευγάρι και οι νικητές παίζουν μεταξύ τους για την πρωτιά του ομίλου. Ο νικητής προκρίνεται απευθείας στους "οκτώ", ενώ ο ηττημένος και οι ηττημένοι των πρώτων αγώνων θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Στο group stage οι ομάδες θα δώσουν δύο αγώνες με κάθε αντίπαλο.

Στη φάση των "οκτώ" θα αναμετρηθούν οι τέσσερις πρώτοι των ομίλων με τέσσερις δεύτερους, σε ζευγάρια που θα προκύψουν από κλήρωση. Τόσο στη φάση των "οκτώ" όσο και στα ημιτελικά, οι νικητές θα προκύψουν από σειρά τριών αγώνων, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί σε σειρά πέντε αγώνων ανάμεσα στους φιναλίστ.

Στο live sreaming που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες της πρώτης ημέρας (08/06) που θα επιλέξουν οι διοργανωτές.