Βαθμολογία

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Βαγγέλης Μόρας!

Ο Βαγγέλης Μόρας ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε ηλικία 39 ετών! Μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες έφτασε στο τέλος της. Ο Βαγγέλης Μόρας σε ηλικία 39 ετών αποφάσισε να βάλει τελεία στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Ο Μόρας ξεκίνησε την καριέρα του στους Αμπελόκηπους Λάρισας, από το 1991 μέχρι το 2001 έπαιξε στην ΑΕΛ και η Προοδευτική ήταν η πρώτη του ομάδα στην Αθήνα το 2001. Από το 2003 μέχρι το 2007 φόρεσε τα χρώματα της ΑΕΚ για να έρθει στη συνέχεια η Μπολόνια. Το 2011 πήγε στη Σουόνσι και το 2012 επέστρεψε στην Ιταλία για την Τσεζένα.

Η Ελλάς Βερόνα ήταν το «σπίτι» του από το 2012 μέχρι το 2016 και ο τελευταίος του σταθμός στο εξωτερικό ήταν η Μπάρι τη σεζόν 2016-2017. Επαναπατρίστηκε για τον Παναιτωλικό, πέρασε από την ΑΕΛ και η τελευταία ομάδας της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα με το οποίο ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του:

"Ήρθε η στιγμή που φάνταζε κάτι μακρινό κάθε φορά που το σκεφτόμουν , να σταματήσω το ποδόσφαιρο . Αυτό που από μικρό παιδί ήτανε ο έρωτας μου , έγινε αγάπη και στο τέλος το λάτρεψα όσο τιποτ'αλλο στον κόσμο . Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις ομάδες που είχα την τιμή να αγωνιστώ @aelfc @proodeftikifc_official @aekfc_official @officialbolognafc @swansofficial @cesenacalcio @hellasveronafc @sscalciobari @panetolikos_fc @apollon.larissafc.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και συμπαίκτες που είχα τόσα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει ποτέ. Τα λάθη μου και οι αποτυχίες μου ήτανε οι δάσκαλοι μου για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Δείτε την αποτυχία σαν μια ευκαιρία και ποτέ μην τα παρατάτε!!!

Κοιτώντας τον τοίχο του σπιτιού μου και βλέποντας τα βραβεία που έχω πάρει βλέπω ότι τα περισσότερα είναι για την προσφορά και το ήθος μου και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος γιατί ο στόχος μου σαν παίχτης ήτανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το πέτυχα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και στην κόρη μου γιατί χωρίς αυτούς τους δυο τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινότανε πραγματικότητα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο σε Ελλάδα , Αυστραλία και Ιταλία που με βοήθησε και με στήριξε στο να πραγματοποιηθεί το σωματείο @savemoras δίνοντας έτσι ζωή στο όραμα που είχε ο Αδελφός μου. Κλείνω με αυτήν την φωτογραφία γιατί εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε ο στόχος που είχα βάλει μετά τον χαμό του αδελφού μου … αφιερωμένο για σένα μέσα στο σπίτι μας με την ομάδα της καρδιάς μας !!!

Υ.Γ Όταν κάτι τελειώνει κάτι ποιο συναρπαστικό ξεκινάει

#calcio #mylife #football #love #passion"