Βαθμολογία

Βεργώνης: «Δύσκολη απόφαση»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά από 20 χρόνια προσφοράς. Ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής της Βέροιας αποκάλυψε ότι έχει πρόταση για να αναλάβει πόστο στη διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά».

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα να σταματήσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Ήταν 20 χρόνια που έδωσα τα πάντα σε όποιον σύλλογο κι αν αγωνίστηκα. Στη Βέροια είχα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Ο τρόπος που έγινε και η βράβευση που μου έκανε η Βέροια με έκαναν διπλά χαρούμενο, καθώς η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ 2. Οκτώ χρόνια αγωνίστηκα στη Βέροια. Είχα ένα μεγάλο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο. Το γκολ παραμονής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το 2014 ήταν η πιο έντονη στιγμή μου στη Βέροια. Η Βέροια αξίζει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ 1. Εκεί είναι η θέση της. Από το 2018 έχει ξεκινήσει μια υγιής προσπάθεια ώστε να επανέλθει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να πετύχει μεγάλα πράγματα. Αυτό οφείλεται στην οικογένεια Μπίκα. Η Βέροια λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα όπως ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1».

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα:

«Το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψα στον Απόλλωνα και στην πρώτη μου συμμετοχή μάλιστα σκόραρα. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και έχω κρατήσει αρκετές σχέσεις με αρκετά παιδιά που πέρασαν από εκεί».

Για την επόμενη μέρα:

«Στόχος μου είναι να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή της Βέροιας που μου πρότειναν να αναλάβω πόστο στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις».