Βαθμολογία

Ξεκίνησαν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις

Διακοπές τέλος ουσιαστικά από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς αρχίζουν οι εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της νέας περιόδου και θα ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις, ενώ η «πρώτη» είναι για τις 12 Ιουλίου, μάλλον στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Οι «βυσσινί» μπαίνουν από νωρίς στα … βάσανα, διότι εκτιμάται πως ο χρόνος θα είναι πολύτιμος σύμμαχος στο να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντοπιστούν αυτό το διάστημα.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΛ θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, παρατηρείται στασιμότητα και στην ΑΕΛ περιμένουν πώς θα διαμορφωθεί η τελική κατάσταση στο πρωτάθλημα και αναλόγως θα προβούν στις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται και να αποκτηθούν παίκτες που να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

Το βέβαιο είναι πως δεν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές και στην ομάδα εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών, αλλά δεν βιάζονται ιδιαίτερα, κατανοώντας φυσικά και την αγωνία των φίλων της ομάδας που περιμένουν και πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, για να την οδηγήσουν εκεί όπου πρέπει να αγωνίζεται.

ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Κατά τα άλλα, τρεις φιλικές αναμετρήσεις έχει προγραμματίσει να δώσει η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα, οι «Βυσσινί» θα αγωνιστούν σε φιλικό με τον Εθνικό Άχνας στο Καρπενήσι, την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και σε ένα ακόμα με τα Τρίκαλα τον Αύγουστο, πάλι στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας. Επίσης, θα αγωνιστούν και με τον Ολυμπιακό Βόλου, πιθανότατα στο στάδιο Αλκαζάρ, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών.

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Στην απόκτηση εννέα νέων ποδοσφαιριστών έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι αυτού του καλοκαιριού, εκ των οποίων επαγγελματίας έγινε ο τερματοφύλακας Λάμπρος Αντωνόπουλος, που προωθήθηκε από την Κ-19. Αναλυτικά, τα νέα πρόσωπα των «βυσσινί» είναι:

Ευριπίδης Γιάκος (Απόλλων Λάρισας) μεσοεπιθετικός 09/04/1991

Κώστας Παπαγεωργίου (Τρίκαλα) αμυντικό χαφ 13/07/1995

Δημήτρης Μαυριάς (Δόξα Δράμας) μεσοεπιθετικός 03/10/1996

Παντελής Θεολόγου (Καραϊσκάκης) κεντρικός αμυντικός 07.05.1991

Κρίστιαν Κούστα (ΟΦ Ιεράπετρας) επιθετικός 16/12/1997

Κυριάκος Ζησούλης (Αετός Μακρυχωρίου) μέσος 28/07/2005

Παναγιώτης Συμελίδης (Λεβαδειακός) μεσοεπιθετικός 03/11/1992

Λάμπρος Αντωνόπουλος (ΑΕΛ U-19) τερματοφύλακας 27/05/2005

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Λαμία) τερματοφύλακας 27/03/1990.

*Όσον αφορά στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, είναι οι 13 παρακάτω: Μάνουελ Στίφλερ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Φιορίν Ντουρμισάι, Νίκος Καρανίκας, Αλέξης Μιχαήλ, Νίκολα Ζίζιτς, Μπεν Χατίρα, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Μάρκο Νούνιτς, Ούρος Τσόσιτς, Τιμ Σπαρβ, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκολα Τρούγιτς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021 ορίζεται το χρονικό διάστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε ό,τι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος πιστοποιείται για μια ακόμα φορά ότι ορίζεται για τις 12 Σεπτεμβρίου. Στη Super League 2 θέλουν να τρέξουν όλα τα ζητήματα μέσα στο καλοκαίρι, μεταξύ άλλων και αυτό της ΕΡΤ, ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά στην ώρα του.

eleftheria.gr