Βαθμολογία

Αγωνία για την αδειοδότηση στον Απόλλωνα Λάρισας

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που απασχολεί έντονα τους διοικούντες του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να διευθετηθεί το ζήτημα και να αλλάξουν τα δεδομένα, ώστε η λαρισινή ομάδα να έχει περιθώριο πραγματοποίησης μεταγραφών στον βαθμό που χρειάζεται.

Στην περίπτωση που δεν πάρει την αδειοδότηση, τότε υποχρεωτικά θα κινηθεί σε παίκτες κάτω των 23 ετών για να επανδρώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και να έχει η ομάδα μια αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο, όπως αναμένεται, πρωτάθλημα της Super League 2.
Σε κάθε περίπτωση στον Απόλλωνα βρίσκονται σε στάση αναμονής για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και περιμένουν τις όποιες οριστικές αποφάσεις παρθούν, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» θα ξεκινήσει το διάστημα 15-20 Ιουλίου και ακόμη δεν βρέθηκε προπονητικό κέντρο, που θα φιλοξενήσει για δέκα περίπου ημέρες τη λαρισινή ομάδα, αλλά υπάρχουν περιοχές που τηρούν τις προϋποθέσεις για να δουλέψει η ομάδα σε ένα ιδανικό περιβάλλον, αποφεύγοντας τον καύσωνα του κάμπου.
Ο 55χρονος προπονητής με τους συνεργάτες του, θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, κατά τη διεξαγωγή των φιλικών αναμετρήσεων, ενώ όπως έχει αναφερθεί υπολογίζεται πως θα δουλέψει με 25 ή 26 ποδοσφαιριστές, ενώ είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου.
Θα παραμείνουν 12 παίκτες από την περσινή σεζόν και θα γίνουν ακόμα οκτώ προσθήκες, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον οι απαιτήσεις κυμαίνονται σε οικονομικά μεγέθη που μπορούν να καλυφτούν σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής του Απόλλωνα συνοδευόμενος από στελέχη της Διοίκησης, είδε και γήπεδα της περιοχής για τις προπονήσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία