Βαθμολογία

Survivor: Εκτός τελικού ο Γιώργος Κόρομι

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν ο ημιτελικός του Survivor, το βράδυ της Κυριακής, στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου. Εκεί όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι έδωσαν την δική τους μάχη, βρισκόμενοι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους τηλεθεατές στη βραδιά, όπου το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν στον φετινό κύκλο στον Άγιο Δομίνικο πλην του Περικλή Κονδυλάτου και του Αλέξη Παππά.

Όλοι όμως περίμεναν την ώρα που ο παρουσιαστής θα ανακοίνωνε το πρόσωπο που θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου θα μαθαίναμε ποιος ή ποια έφτασε στην πηγή, τόσο κοντά, αλλά δεν θα πιει νερό και θα αποχωρήσει ακριβώς πριν από τον τελικό.

Και αυτή η ώρα ήταν μόλις στα 40 πρώτα λεπτά της μετάδοσης! Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή Γιώργος Κόρομι… δεν θα συνέχιζε στο Survivor έστω και για μια μέρα ακόμη; Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που μένει εκτός τελικού είναι ο Γιώργος Κόρομι!