Βαθμολογία

Τρίκαλα: Μικρή παράταση για την αγοροπωλησία της ΠΑΕ από Λάλα

Ο Χρήστος Λάλας μετά τη χθεσινή παρουσία του στα Τρίκαλα, σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει την αγορά του Α.Ο Τρίκαλα από τον Ηλία Αιβάζογλου.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου παρουσία συμβολαιογράφου, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης, ωστόσο, η έλλειψη ενός εγγράφου από την πλευρά Λάλα δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί σήμερα η αγοροπωλησία.

Ωστόσο, το θέμα είναι καθαρά τυπικό και αναμένεται να τελειώσει αυτή τη φορά οριστικά την ερχόμενη Τρίτη 6/7, όταν και θα προσκομιστεί το συγκεκριμένο έγγραφο και εν συνεχεία θα πέσουν οι υπογραφές.

Πάντως, αυτή η μικρή καθυστέρηση δεν αλλάζει τα πλάνα των Λάλα-Αναστασιάδη, που συνεχίζουν τις κινήσεις τους, όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας σεζόν με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και όπως και να έχει να τελειώνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Νίκος Σαμολαδάς είναι πλέον πολύ πιθανό να παραμείνει ως γενικός διευθυντής, καθώς οι νέοι διοικούντες εκτιμούν ιδιαιτέρως την προσφορά του, θεωρώντας τον ως τον κατάλληλο για το συγκεκριμένο πόστο, ενώ και ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει στα Τρίκαλα.

Πηγή: trikalascore