Βαθμολογία

Στις επάλξεις ο Αποστόλης Μαξιμιάδης!

Στην πρώτη γραμμή παραμένει το μέλος της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ κ. Αποστόλης Μαξιμιάδης που εκλέχθηκε με χαρακτηριστική άνεση αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός και ιδιαίτερα δραστήριος στα καθήκοντά του.

Ο ίδιος έδωσε δυναμική παρουσία στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣΛ και είναι δεδομένο πως θα αφήσει το δικό του στίγμα στη νέα εποχή της Ένωσης. Άλλωστε είναι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και πολύ όρεξη για προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως ο ίδιος μας δήλωσε.

Παράλληλα θα βοηθήσει γι’ ακόμη μία χρονιά την ομάδα της καρδιάς του την Δόξα Ομορφοχωρίου εκεί όπου όσο βαστάνε ακόμη τα πόδια του θα παίζει και θα προσφέρει. Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα του τον κ. Γιώργο Μαξιμιάδη που είναι ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς προέδρους του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου με μεγάλη προσφορά στην Δόξα. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι με τον ίδιο ζήλο…

*Στη φωτογραφία ο κ. Αποστόλης Μαξιμιάδης στις εκλογές της ΕΠΣΛ τον εντοπίσαμε με την κ. Βάσω Γκατζούλη από το athleticlarissa να έχουν μία χαλαρή κουβέντα για τα τεκταινόμενα στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Με χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.