Βαθμολογία

Κάτι πολύ καλό ετοιμάζουν στον Μαχητή Τερψιθέας…

Ο Μαχητής Τερψιθέας μπορεί να μην κατάφερε λόγω της πανδημίας να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, όμως οι άνθρωποι του σωματείου έχουν σχεδόν τα πάντα έτοιμα για την επανέναρξη! Ο ιστορικός Μαχητής που έζησε μεγάλες στιγμές κατά το παρελθόν αγωνιζόμενος μέχρι και την Γ’ Εθνική δηλώνει έτοιμος και πάνοπλος!

Η νέα διοίκηση υπό την προεδρία του κ. Βαγγέλη Γκάγκου έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξανά «χτίσει» σε στέρεες βάσεις τον Μαχητή (ανανέωσαν οι έμπειροι τεχνικοί Βαγγέλης Μπρισίμης και Θεόδωρος Εμμανουήλ) που θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα τη νέα σεζόν από την Β’ ΕΣΠΛ και στοχεύει όχι απλά να αλλάξει κατηγορία αλλά να δημιουργήσει και μία πολύ καλή Ακαδημία. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι και εκεί πολύ ενθαρρυντικά με τον έμπειρο κόουτς κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο να αφήνει το δικό του στίγμα με την μεγάλη εμπειρία του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν γίνει και σημαντικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας ώστε ο Μαχητής να δουλέψει σε άκρως επαγγελματικά βήματα.

*Στη φωτογραφία ο νεαρός και ιδιαίτερα φιλόδοξος πρόεδρος κ. Βαγγέλης Γκάγκος με το μέλος της διοίκησης και «ψυχή» της ομάδας κ. Θάνος Αναστασίου, εκπροσώπησαν το σωματείο στις εκλογές της ΕΠΣΛ.