Βαθμολογία

Tο OPEN ενισχύεται...

Μετά το διαζύγιο του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN, πολλοί θεώρησαν πως το κανάλι της Παιανίας παροπλίζεται τελείως και πως μπαίνει σε μία φάση τηλεοπτικής παρακμής.

Η πορεία έδειξε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς το πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν φαίνεται αρκετά πιο πλούσιο από αυτό των τελευταίων δύο χρόνων. Ετοιμάζονται δύο νέες σειρές μυθοπλασίας και παράλληλα το «X-Factor», ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις με παρουσιάστριες και πανελίστες πρώτης γραμμής, ώστε να αναλάβουν τις πρωινές ζώνες-κλειδιά, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα. 

Την ίδια ώρα, και το «Glam Wars» είναι ένα νέο παιχνίδι μόδας που θα προσπαθήσει να πάρει σημαντικό μερίδιο στην μεσημεριανή ζώνη, ενώ ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» πως το «Ράδιο Αρβύλα» θα μείνει εκτός σταθμού. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το OPEN ενδέχεται να βγάλει και άλλα project στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά και στο prime time. Έτσι, αποδεικνύει πως μετά τον Νίκο Κοκλώνη, όχι μόνο αποδυναμώνεται αλλά ενδεχομένως να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατό. 

Για να δούμε...

tvnea.com