Βαθμολογία

Στα Τρίκαλα ο Λάλας - «Ο στόχος του ΑΟΤ»

Ο Χρήστος Λάλας με τον Θεόφιλο Αναστασιάδη βρίσκονται στα Τρίκαλα και επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟΤ.

Στο γήπεδο των Τρικάλων βρέθηκε σήμερα (1/7) το πρωί ο νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΤ Χρήστος Λάλας και ένας νεαρός φίλαθλος της ομάδας πρόσφερε στον ίδιο και τον συνεργάτη του Θεόφιλο Αναστασιάδη ένα κασκόλ της ομάδας με το οποίο και φωτογραφήθηκε στην πρώτη του παρουσία στα Τρίκαλα.

Ο συνεργάτης του νέου ιδιοκτήτη –απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης – Θεόφιλος Αναστασιάδης μίλησε στην «Λέσχη 97,6» και έκανε μια πρώτη ανάλυση των δεδομένων.

«Η συμφωνία είναι οριστική, αλλά για το τυπικό του πράγματος θα πάρει κάποιες μέρες ακόμη. Εμείς πάντως θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό, με πρώτο μέλημα των τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Ήδη έχουμε κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας και θέλουμε ανθρώπους που να γνωρίζουν την ιστορία του ΑΟΤ και να μπορούν να δώσουν το σωστό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια».

Τόνισε ότι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπο, ενώ για τους φιλάθλους ήταν ξεκάθαρος.

«Εμείς δεν θα πούμε υπερβολές στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα. Ερχόμαστε με όρεξη και διάθεση, αλλά για να πετύχουμε θα χρειαστούμε την στήριξη των φιλάθλων. Στόχος να κάνουμε στον ΑΟΤ ότι το καλύτερο. Βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται υπομονή, δουλειά και στήριξη από την τρικαλινή κοινωνία».

Πηγή: sportrikala.gr