Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της ΕΠΣΛ

40 σωματεία με δικαίωμα ψήφου, 19 υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή , 10 σταυροί από κάθε σωματείο και 14 εκλεγέντες στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή. Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί των εκλογών της ΕΠΣΛ που θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη, με τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη να ανανεώνει φυσιολογικά τη θητεία του μετά και τη συμμετοχή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μια θέση που για πρώτη φορά πήρε Λαρισαίος παράγοντας.

Το ενδιαφέρον είναι μόνο στους υποψήφιους, καθώς πέντε θα μείνουν εκτός, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα κληθεί να λύσει η νέα διοίκηση είναι η χρήση των γηπέδων από τις ομάδες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο της ΓΓΑ. Βάσει νόμου τα σωματεία αυτά δεν έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε εθνικές και δημοτικές εγκαταστάσεις. Για το θέμα αυτά αναμένεται να υπάρξουν έντονες συζητήσεις αν κρίνουμε και από αυτά που ειπώθηκαν στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ που έγινε προχθές.

Στη λίστα της ΓΓΑ υπάρχουν 44 σωματεία εκ των οποίων δύο, ο Αετός Αμυγδαλέας και ο Μαχητής Τερψιθέας, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου αφού δεν είχαν τριετή αθλητική δραστηριότητα, ενώ δεν κατέθεσαν πληρεξούσιο, ήταν έκπληξη, ο Τοξότης και ο Ηρακλής Χάλκης δυο από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού με συμμετοχή σε εθνικές κατηγορίες.

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου θα είναι ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης ενώ για την Εκτελεστική Επιτροπή (Δ.Σ.): Ελ. Γρηγοριάδης, Π. Μπανιάς, Χρ. Μπασαγιάννης, Ι. Γκουτζαμάνης, Παντ. Τσακίρης, Ειρ. Καρυώτης, Χρ. Μπαχτσιβάνος, Μιχ. Λίταινας, Δ. Καρκατσέλας, Αργ. Γκρίμπας, Ανδρ. Καρακάσης, Κ. Μερτζανίδης, Αντ. Στεργιούλας, Θαν. Μπίζιος, Ι. Έξαρχος, Ν. Κουρδής, Αναστ. Τάψας, Μαν. Κωστόπουλος, Β. Κίτσιος (εκλέγονται οι πρώτοι 14 σε σταυρούς, ενώ οι εκπρόσωποι των σωματείων βάζουν δέκα σταυρούς).

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Απ. Μαξιμιάδης, Κ. Γκόβαρης, Παν. Μωυσιάδης, Γ. Ζήσης, Ν. Μαϊμάρης (εκλέγονται οι πρώτοι τρεις σε σταυρούς ενώ οι εκπρόσωποι των σωματείων βάζουν δύο σταυρούς).

Τα 40 σωματεία που θα ψηφίσουν στις εκλογές της 29ης Ιουνίου (και από τα οποία θα πρέπει να προέρχονται οι υποψήφιοι) είναι τα παρακάτω: Α.Ε.Λ., Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Προμηθέας, Δόξα Ραχούλας, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Δόξα Βαλανίδας, Όλυμπος Γόννων, Τύρναβος 2005, Βούναινα, Πελασγιώτιδα, Στεφανόβουνο- Γαλανόβρυση, Κίσσαβος Συκουρίου, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Αμπελωνιακός, Ομόνοια, Λάρισα 88, Θύελλα Ελάτειας, Φαλανιακός, Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Καρυά Ελασσόνας, Μαυροβούνι, Ατρόμητοι/Θύελλα, Νεάπολη, Δήμητρα Γιάννουλης, Ναρθάκι, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ατρόμητος Δασοχωρίου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Κεραυνός Δένδρων, Μύτικας Καλυβίων, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Όλυμπος Αιγάνης, Διογένης, Δόξα Αργυροπουλίου, Αστήρ Ν. Περιβολίου, ΠΟ Ελασσόνας και Μάνδρα.