Βαθμολογία

Ελένη Τσολάκη: Εκλεισαν οι συνεργάτες της

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Ελένη Τσολάκη αναφορικά με την νέα της εκπομπή στο OPEN, την οποία πρώτη σας αποκαλυψα. Το #καλοκαίρι not κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 5 Ιουλίου και η παρουσιάστρια που έμεινε μια σεζόν εκτός δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη του, ούτε καν την υπογραφή του συμβολαίου της πόσω μάλλον τους συνεργάτες της.

Ετσι, τελικά μπορεί να μην είναι μαζί της η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, την Ελένη θα πλαισιώνει και πάλι ένας άντρας και μια γυναίκα. Συγκεκριμένα, στο πάνελ θα κάτσει για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή ένα πρόσωπο με γκέλ στη νεολαία και μεγάλο φαν κλαμπ που αν και έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα και θέσεις για πρώτη φορά δοκιμάζεται στη σόουμπιζ ως παρουσιαστής. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρη Μακρή, ο οποίος πέρα από τραγουδιστής έχει διατελέσει και ηθοποιός και μάλιστα σε μιούζικαλ στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο “Mamma Mia” αλλά και στο “Μαριχουάνα Στοπ”, ενώ πέρασε και από το Just the 2us όντας ζευγάρι με την Ερρικα Πρεζεράκου. Ο Αρης Μακρής είναι επιπλέον και ένα πρόσωπο που στο παρελθόν έχει συσχετιστεί με την Αννα Μαρία Βέλλη καθώς ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια.

Μαζί τους θα βρίσκεται και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Τέλος, η Ελένη Τσολάκη, η οποία θα βρίσκεται και τον χειμώνα στο OPEN, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, πρόκειται να  αναλάβει και πάλι την καθημερινή ζώνη στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου κι όχι την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

tinasmess