Βαθμολογία

Survivor Spoiler: Αυτός αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Survivor έχει ξεκινήσει, καθώς την επόμενη Κυριακή (4/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός στην Αθήνα και μια μέρα μετά, Δευτέρα (5/7) ο μεγάλος τελικός. Απόψε, όμως, έχουμε αποχώρηση. Ένας παίκτης θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα πριν τα live.

Αυτή τη στιγμή, μέσα στο Survivor βρίσκονται πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες, που σύντομα θα μείνουν τέσσερις, οι οποίοι όμως, θα δώσουν αγώνες κατάταξης πριν τον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής.

Στους αγώνες κατάταξης που θα γίνουν Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ένας από τους τρεις θα αναγκαστεί να αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος θα είναι, όμως, αυτός;

Τις τελευταίες ημέρες έγινε αρκετή συζήτηση για το live που έκανε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο Acun Ilicali, στο Instagram και στο οποίο δεν βρισκόταν πουθενά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτό προκάλεσε τη φημολογία πως η παίκτρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο, όμως, μάλλον δεν ισχύει, καθώς ο ισχυρισμός του Γιώργου Λιανού, ότι η Μαριαλένα βρισκόταν για προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο, φαίνεται πως ήταν αληθινός. Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί απόψε.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε από το Survivor αναμένεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μένει, πλέον, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το spoiler.

zappit.gr