Βαθμολογία

Ηρθε ο γυμναστής Ezequiel Herbe για τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε ρυθμούς... τάνγκο θέλει να χορέψει τη φετινή σεζόν ο Απόλλων Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 1, αν λάβουμε υπόψη πως σήμερα αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο νέος Αργεντινός τεχνικός των «κυανόλευκων» Marcello Straccia. Ο 55χρονος προπονητής έχει θητεύσει στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί στην Ευρώπη, ενώ φέρνει μαζί του και δύο συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε από το Περού και τη Μέλγκαρ και ακολούθησαν οι Ντεπορτίβο Μέρλο, Γιουβεντούδ Ουνίδα, Μακαρά, Ατλέτικο Κολεγιάλες.
Τελευταίος του σταθμός η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια. Ο Straccia δεν ταξιδεύει μόνος του στη χώρα μας, καθώς χθες ήρθε ο συνεργάτης του Walter Ezequiel Herbe (Βάλτερ Εζεκιέλ Χέρπε).
Πρόκειται για γυμναστή φυσικής κατάστασης και αναλυτή, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Μακαρά, Μέρλο, Κολεγιάλες.

ΜΕΝΟΥΝ 12 ΠΑΙΚΤΕΣ
Κατά τα άλλα, από την περσινή σεζόν αναμένεται πως θα συνεχίσουν στην ομάδα 12 παίκτες, ενώ στον Βαγγέλη Μόρα -σύμφωνα με πληροφορίες- θα γίνει πρόταση από τη Διοίκηση, για να αναλάβει ειδικό πόστο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία