Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ομπράντοβιτς η Παρτιζάν!

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν με τη Σερβική ομάδα να ανακοινώνει τη σπουδαία συμφωνία! Με κάθε επισημότητα έγινε πράξη η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν! Ο Σέρβος τεχνικός μετά από 29 χρόνια γυρίζει στην ομάδα που δόξασε ως αθλητής, αλλά και ως τεχνικός καθώς μαζί της κατέκτησε το πρώτο του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για τρία χρόνια και ο στόχος είναι να επιστρέψει ο Σερβικός σύλλογος στα Ευρωπαϊκά… σαλόνια. Κι αυτό γιατί η Παρτιζάν είναι αρκετά χρόνια μακριά απ’ την Euroleague, ενώ έχει χάσει και τα σκήπτρα στην Αδριατική λίγκα απ’ τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Οστόγια Μιχαϊλοβιτς, πρόεδρος της Παρτιζάν, επιβεβαίωσε τη συμφωνία νωρίτερα, ενώ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Σερβικής ομάδας. Με τίτλο «επέστρεψε» η ομάδα της Σερβίας γνωστοποίησε και «σφράγισε» την επιστροφή του Ζοτς στην πατρίδα του. Στην ομάδα με την οποία το 1992 πήρε την πρώτη του Ευρωλίγκα!

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, το πλάνο που του παρουσίασε η Παρτιζάν ικανοποίησε τον Ομπράντοβιτς, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της επιστροφής στην κορυφή του μπάσκετ της χώρας και κυρίως για να είναι ξανά η ομάδα στην Euroleague απ’ το 2022!

H σχετική ανακοίνωση της Παρτιζάν αναφέρει: «Επέστρεψε!!!

Ο πολυνίκης προπονητής στη Euroleague, ο άνθρωπος που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τους “ασπρόμαυρους” το 1992, ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ό,τι μπορεί να κατακτηθεί, είναι και πάλι ο προπονητής της Παρτιζάν!

Ναι είναι αλήθεια! Ο καινούριος επικεφαλής του τεχνικού τιμ της Παρτιζάν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

“Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι αρκετά ισχυρή για να περιγράψει τι σημαίνει η επιστροφή του για την Παρτιζάν. Θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας” δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαϊλοβιτς».