Βαθμολογία

Δημοσίευμα από Χιλή αναφέρει πως ο Άρης συμφώνησε με τον Γκαρσία

Την ώρα που ο Λίντσεϊ Ρόουζ έχει ζητήσει άδεια για να κάνει επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας, ο Άρης προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ρίχνοντας μάλιστα ιδιαίτερο βάρος στη θέση του στόπερ.

Δημοσίευμα από τη Χιλή (En Cancha) θέλουν τον «Θεό του πολέμου» να έχει «κλείσει» τον Σαντιάγκο Γκαρσία που αγωνίζεται στην Ουνιόν Λα Καλέρα!

Ο Σαντιάγκο είναι 32 ετών και αγωνίζεται τόσο στις δύο θέσεις των στόπερ όσο και ως αριστερό μπακ.

Μάλιστα την είδηση, ήρθε να επιβεβαιώσει και ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Κρίστιαν Λε Μπιαν, ο οποίος: «Υπάρχει μια προσφορά και την έχουμε ήδη αποδεχτεί! Περιμένουμε από τον Άρη να μας στείλει τα εισιτήρια του ποδοσφαιριστή»!

Όπως αναφέρει το Sportime, προ ολίγων ημερών ο Άρης προσπαθεί στο ταξίδι της Αυστρίας για τα φιλικά να έχει και μερικούς νέους ποδοσφαιριστές. Έτσι δεν είναι αποκλείεται ένας εξ αυτών να είναι ο Σαντιάγκο Γκαρσία.

Να τονίσουμε ότι ο έμπειρος στόπερ είναι απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ουνιόν Λα Καλέρα. Έχει ύψος 1.91 και θεωρείται αξιόπιστο στόπερ. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη έχοντας εμπειρία από μεγάλα Πρωταθλήματα μάλιστα. Κι αυτό γιατί απ’ την πατρίδα του και την Ροζάριο Σεντράλ, πήγε στην Παλέρμο, από εκεί στη Νοβάρα.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα στη Χιλή, επέστρεψε Ευρώπη και φόρεσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης γράφοντας 99 συμμετοχές! Το 2017 πήγε στην Τολούκα του Μεξικού πριν μεταγραφεί τον Ιανουάριο του 2020 στην Ουνιόν Λα Καλέρα!

Πέρα από στόπερ, έχει αγωνιστεί πολλές φορές και ως αριστερό μπακ. Γενικότερα θεωρείται αξιόπιστος αμυντικός, με υψηλές παραστάσεις με ένα βιογραφικό που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο.