Βαθμολογία

Στις εγκαταστάσεις του «Football Hall» ο ΣΠΠΝΛ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Football Hall-Advanced Robotic Training» που βρίσκονται στο 3ο Χιλιόμετρο Λάρισας – Θεσσαλονίκης βρέθηκαν την Πέμπτη (24/6) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.

Συγκεκριμένα στον νέο χώρο που βρίσκεται στη Λάρισας ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κουτσαφτίκης Θανάσης, ενώ από την Εκτελεστική Επιτροπή παρευρέθηκαν ο κ. Μπάρδας Θανάσης, ο κ. Χώτος Μιχάλης και κ. ο Λυκοκώστας Γεώργιος.

Οι έμπειροι προπονητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Τσότσο Κώστα για τις μεγάλες δυνατότητες του όλοι εγχειρήματος που αποτελεί μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις εγκαταστάσεις και μάλιστα τέτοιες κινήσεις που θα αναβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και τον Λαρισινό αθλητισμό θα τις επικροτούν και θα τις χαιρετίζουν.

Δύο λόγια για το «Football Hall»

Το «Football Hall» απευθύνεται σε ατομική προπόνηση και σε ομάδες ποδοσφαίρου, είναι ένας καινοτόμος και συνάμα πρωτοποριακός χώρος στην Ευρώπη και πρώτος στην Ελλάδα!

Μιλάμε για ρομποτική τεχνολογία, που λειτουργεί χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση και έχει στόχο την αξιολόγηση και την βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής κατάστασης του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως είναι το πρώτο Προπονητικό Ρομποτικό Ποδοσφαιρικό Κέντρο στην Ελλάδα. Είναι ένα προπονητικό μηχάνημα που βελτιώνει την επαφή του παίκτη με την μπάλα και τις γρήγορες αντιδράσεις τους. Επίσης χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ικανότητας διέλευσης και της αίσθησης του χώρου ενός παίκτη.

Για να δώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, το μηχάνημα περιλαμβάνει 8 εκτοξευτήρες, οι οποίοι μπορούν να στέλνουν τις μπάλες σε διάφορα ύψη, ταχύτητες, ενώ περιέχει 64 στόχους. Το μηχάνημα παρακολουθείται από μια εφαρμογή από έξυπνο τηλέφωνο ή tablet του προπονητή.