Βαθμολογία

Ανακοίνωση του ΑΟ Κασσιόπης για την εξαγορά ΑΦΜ ομάδας SL2

Μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής του, ο ΑΟ Κασσιόπης ενημερώνει σχετικά με τις ενέργειες και τις επαφές του Προέδρου του σωματείου, Κωστή Σγουράκη να απορροφήσει η ομάδα το ΑΦΜ σωματείου της Super League 2. Αναλυτικά:

«Πολύ κοντά στην συμφωνία με Σύλλογο της FOOTBALL LEAGUE, ο οποίος θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στην SUPER LEAGUE 2, σύμφωνα με την αναδιάρθρωση ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σγουράκης Κωστής.

Σχέδιο ήταν να απορροφηθεί το Α.Φ.Μ και με συγχωνευτικό χαρακτήρα, αλλα και διατυπωμένο το όνομα του Σωματείου και το έμβλημα, τα οποία προβλέπεται από άρθρα του Αθλητικού Νόμου και απο το Δίκαιο και να αγωνίζεται ως Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ 1984 και στις Επαγγελματικές κατηγορίες.

Ήταν μια κίνηση, με πλήρη εχεμύθεια και μεθοδευμένες κινήσεις. Νομικοί είχαν ήδη πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις απο Επενδυτή, που θέλει να εισχωρήσει στην ομάδα και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, πάντα σύμφωνα με τον Νόμο. Άλλωστε, ο Πρόεδρος απο τοτε που ανέλαβε τις τύχες αυτου του Συλλόγου, είχε θέσει ως βάση την Νόμιμη οδό σε καθετί που περιλαμβάνει την σωστή λειτουργία του Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ 1984.

Ο Σύλλογος διαθετει μία Ιστορια κι ενα λεγόμενο Brand Name, τα οποία ειναι και τα κύρια κριτήρια επένδυσης απο Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αμερική και είναι και φίλος του Προέδρου κ. Σγουράκη Κωστή.

Θα χαρακτηριζόταν και ως ευεργέτης ο κ.Σγουράκης, καθώς παλαιότερες λανθασμένες κινήσεις, που οδήγησαν την Π.Α.Ε σε οικονομική κάθοδο και υποχρεώσεις απέναντι σε Ταμεία και Δημόσιο, αλλα και παράλληλα σε Μετοχικό επίπεδο, θα αποπληρώνοταν τα πάντα.

Εμπόδιο εχει μπει καθαρα φορέας, ο οποίος ειναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, λόγω της αναδιάρθρωσης που έχει προκηρυχθεί, αλλά δεν εχει ακόμα ψηφιστεί και εφαρμοστεί .

Ίσως, ο κ. Σγουράκης, μετα το θαύμα και τον άθλο που έκανε φέτος και κατέβηκε ο Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ 1984 να αγωνιστεί, να καταφέρει και το επίτευγμα να γίνει κάτι, που ούτε η πιο τρελή φαντασία δεν μπορει να διανοηθεί.

Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις μπάλα….

Εν αναμονή εξελίξεων συντόμως..

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ 1984»