Βαθμολογία

«Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να διατηρηθεί ο Κρητικός Όμιλος»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου, ζητά από την Ε.Ε της ΕΠΟ να διατηρηθεί ο Κρητικός Όμιλος καθώς και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Γ' Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΕΠΣ Ρεθύμνου στη συνεδρίασή του στις 18-06-2021 αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και την Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής το θέμα των ομάδων που συμμετείχαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Η φετινή χρονιά εξ αιτίας της πανδημίας που έπληξε την ανθρωπότητα δημιούργησε πολλά προβλήματα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε αναγκαίο να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα σωματεία να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά και στους παράγοντες που «ματώνουν» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Η Ε.Ε. της ΕΠΟ θα πρέπει να συζητήσει με τις τοπικές Ενώσεις και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το πλάνο αναδιάρθρωσης της Κατηγορίας σε βάθος χρόνου.

Ως Ένωση που εδρεύει στην Κρήτη πιστεύουμε ότι πρέπει να διατηρηθεί ο Κρητικός Όμιλος αφού τα έξοδα θα είναι μειωμένα γιατί σε διαφορετική περίπτωση εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας οι ομάδες μας θα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν.

Ευελπιστούμε το αίτημά μας να βρει άμεση ανταπόκριση και της ανάλογης στήριξης, ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστικό και ακριβές πλάνο για την επιβίωση της κατηγορίας και των ομάδων που συμμετέχουν».