Βαθμολογία

6η στην Ελλάδα η παιδική ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας

Χάρη στην ισοπαλία με τη Ν.Ε. Πατρών με 12-12 η παιδική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας πήρε την 6η θέση στην Ελλάδα αφού στον τελικό 5η-6η θέση έχασε με 8-3 από τη Βουλιαγμένη.
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) 2021, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του. Η ομάδα του Φώντα Λεμπέση αναδείχθηκε θριαμβεύτρια της διοργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε με ανατροπή, 11-9 επί του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό, που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ήταν συγκλονιστικός. Στον μικρό τελικό ο ΝΟ Πατρών νίκησε με 6-4 το Παλαιό Φάληρο και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Τις απονομές του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων στον Παναθηναϊκό έκανε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και των ασημένιων στον ΠΑΟΚ και των χάλκινων στον ΝΟΠ ο αναπληρωτής Ταμίας Νίκος Φιλόπουλος.
Στους άλλους αγώνες κατάταξης, που έγιναν το μεσημέρι: Για τις θέσεις 5η-6η: ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Λάρισας 8-3. Για τις θέσεις 7η-8η: Ολυμπιακός - ΝΕ Πατρών 14-5.
Η τελική κατάταξη στην τελική φάση
1. Παναθηναϊκός
2. ΠΑΟΚ
3. ΝΟ Πατρών
4. Παλαιό Φάληρο
5. ΝΟ Βουλιαγμένης
6. ΝΟ Λάρισας
7. Ολυμπιακός
8. ΝΕ Πατρών

Πηγή: Ελευθερία