Βαθμολογία

Παράταση 48 ωρών για την πώληση του ΑΟ Τρίκαλα – Πολύ πιθανό το deal

Δεν ολοκληρώθηκε τελικά σήμερα η πώληση του ΑΟ Τρίκαλα από τον Ηλία Αιβάζογλου στο Χρήστο Λάλα, κάτι που ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Χρήστου Λάλα στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία σε όλα τα θέματα, πλην ενός , το οποίο πιθανότατα θα επιλυθεί άμεσα, ενώ το πιο βασικό είναι ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό της αγοραπωλησίας.

Φαίνεται πάντως ότι το deal πολύ δύσκολα θα χαλάσει δεδομένης της μεγάλης επιθυμίας του Αιβάζογλου να απεμπλακεί από τον Α.Ο Τρίκαλα και του Λάλα να αγοράσει την ομάδα.

‘Ετσι το πολύ μέχρι την Πέμπτη το θέμα θα τελειώσει και θα επιφέρει αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση και την προεδρία του Α.Ο Τρίκαλα.

Να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του Χρήστου Λάλα επισημαίνεται για ακόμη μία φορά ότι η ομάδα είναι πεντακάθαρη και ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία ο ίδιος θα αναλάβει τον προεδρικό θώκο, φέρνοντας φυσικά και τους συνεργάτες του που θα ασκούν τη διοίκηση από τα Τρίκαλα, καθώς ο ίδιος το μεγαλύτερο διάστημα θα βρίσκεται στη Γερμανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα τονίζεται ότι σε περίπτωση που αναλάβει την ομάδα ο Χρήστος Λάλας είναι δεδομένο ότι θα γίνει μία οργανωμένη και αξιόλογη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό.

Πηγή: trikalascore