Βαθμολογία

Σήκωσε την κούπα ο Λαρισαίος πολίστας Κώστας Ζαχόπουλος!

Ο νεαρός Λαρισαίος πολίστας Κώστας Ζαχόπουλος ζει το όνειρό του! Μάλιστα κατάφερε να σηκώσει κούπα με την ομάδα του τον Παναθηναϊκό, αφού επικράτησε 11-9 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία παίδων στο πόλο! Ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τέσσερα γκολ ενώ «φόρτωσε» με επτά αποβολές τους αντιπάλους.

Σπουδαία διάκριση για το νεαρό και ιδιαίτερα εξελίξιμο αθλητή που κάνει συνέχεια βήματα μπροστά! Σπουδαίο ταλέντο, αυθεντική αξία ο νεαρός Ζαχόπουλος! Πολλά συγχαρητήρια και από το athleticlarissa.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Φώντα Λεμπέση αν και έχανε με 3-0, πέρασε μπροστά με 9-9, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 9-9 στα μέσα του τέταρτου οκτάλεπτου. Με δύο γκολ του Ζερβουδάκη, όμως στο φινάλε, οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9-11

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-5, 2-2, 2-4.

ΠΑΟΚ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Σταθόπουλος, Πλατής 1, Κεχαλάρης, Καρατζάς 3, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Μπιμπλιάς, Αποστόλου, Καριώτης, Τιμόλογος, Μάινας, Καββαδίας 1, Στεργίου, Γιόγκας 1, Σαγίρογλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φώντας Λεμπέσης): Ζαγοραίος, Βερβερίδης 1, Μαυρομμάτης, Αποστολάκος Γ., Αποστολάκος Π. 1, Σιαμάς 1, Ζερβουδάκης 3, Μαγγίρας, Ζαχόπουλος 4, Σιαμάς Γ. 1, Τράγκας, Αραπογιάννης, Κρατημένος, Κεφαλογιάννης, Πονηρός.

Η τελική κατάταξη στην τελική φάση

1. Παναθηναϊκός

2. ΠΑΟΚ

3. ΝΟ Πατρών

4. Παλαιό Φάληρο

5. ΝΟ Βουλιαγμένης

6. ΝΟ Λάρισας

7. Ολυμπιακός

8. ΝΕ Πατρών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ