Βαθμολογία

Καβάλα: «Άλμα» στη Super League ο Κυρίτσης

Παρελθόν από τον ΑΟ Καβάλα αποτελεί ο Ηλίας Κυρίτσης ο οποίος κάνει το «άλμα» για τη Super League 1 και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Μίλησε στην Πρωινή για την αποχώρησή του, τονίζοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους του ΑΟΚ που με στηρίξανε από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή Ανυφαντάκη που μου έφερε στην ομάδα και με στήριξε. Ο λόγος που φεύγω από την ομάδα είναι ότι είχα πρόταση από την Super League 1 και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι μόνο αυτός.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχα από τη διοίκηση, τον κόσμο και την ομάδα της Καβάλας. Φεύγω σαν φίλος. Αυτό που έχω να πω είναι ότι επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ δε ξέρεις εις το επανειδήν. Τους ευχαριστώ για όλα.

Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί που φεύγω. Είναι ότι πάω σε ομάδα της Super League 1 και δίπλα στο σπίτι μου. Ευχαριστώ όλους για όλα όσα ζήσαμε και πετύχαμε τα οποία θέλανε όλοι οι Καβαλιώτες.

Εγώ προσωπικά νιώθω την Καβάλα σαν το δεύτερο μου σπίτι γιατί με αγκάλιασε ο κόσμος και η ομάδα».