Βαθμολογία

Κούγιας: «Χτίζουμε μία ΑΕΛ δυνατή»

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο AEL RADIO 104.8 και στην εκπομπή "Χωρίς Αντίπαλο".  Ο πρόεδρος των Βυσσινί αποκάλυψε πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η πώληση Πινακά στον ΟΣΦΠ με 1,5 εκ. ευρώ, 15% ποσοστό μεταπώλησης και δύο παίκτες με μακροχρόνιο δανεισμό ωστόσο ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν θα του άρεσε γιατί προτιμά να αποκτά παίκτες νεαρούς που να ανήκουν ολοκληρωτικά στην ΑΕΛ. Επιπλέον, έδωσε την είδηση πως έφτασε πρόταση αγοράς από Ουγγρική ομάδα για τον Νάγκι ύψους 100.000 ευρώ που απορρίφθηκε αφού η ΑΕΛ δεν επιθυμεί να πουλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή της από εδώ και πέρα. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του Χουσίνο στο Κόπα Αμέρικα ξεκαθαρίζοντας πως  οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο θα παραμείνουν κανονικά στην ομάδα.

Αναγνώρισε το λάθος του με την πρόσληψη Τάτση  όπως επίσης αναφέρθηκε στην περίοδο Γρηγορίου με ανεπιτυχή αποτελέσματα και κακές μεταγραφικές επιλογές που συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τόνισε, πως και ο Νίκος Αργυρούλης είναι μέσα στις προθέσεις της ΠΑΕ να πάρει θέση στο ΔΣ αλλά και το ίδιο συμβαίνει με τον Νίκο Πατσιαβούρα. Βέβαια, έκανε αναφορά πως ορισμένοι εξ΄αυτόν φοβούνται για ενδεχόμενη ανάληψη κάποιας θέσης στο ΔΣ λόγω του χρέους που υπάρχει προς το Δημόσιο(1.000.000) εξαιτίας της ευθύνης που έχουν οι Πρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και τα εκτελεστικά μέλη στις Ανώνυμες Εταιρίες. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος των Βυσσινί θεωρεί πως θα πείσει όλους τους ανθρώπους που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ώστε να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ή σε θέσεις γύρω από την ομάδα. Εξήρε την συμμετοχή Παραφέστα στο διοικητικό σταφ ενώ προαννήγειλε εκπλήξεις στα ονόματα των συνεργατών που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα για τις ομάδες Νέων αφού θα κληθούν να τις οργανώσουν ακόμα περισσότερο διότι και την νέα χρονιά θα δηλώσουν συμμετοχή στην SL1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά την συμπόρευση με την Μητρική ΑΕΛ αλλά και με τους παλαιμάχους διότι θέλει να έχει στις τάξεις της ανθρώπους όπως ο Πλίτσης, ο Βουτυρίτσας κ.α

Tέλος, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί (εκκρεμεί η καταγγελία προς την ΕΕΑ για τον ΠΑΣ...) χτίζοντας όπως είπε μια πολύ δυνατή ομάδα που στόχο θα έχει να πάρει την άνοδο-αν αγωνιστεί τελικά στην SL2-  αν είναι δυνατόν ακόμα και αήττητη! Στο κλείσιμο της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης πέρασε το μήνυμα για ένα γεμάτο Αλκαζάρ(ανάλογα το ποσοστό που θα επιτραπεί να μπει στις κερκίδες) αφού δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της , όχι τα διαλυτικά στοιχεία αλλά οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα και την στηρίζουν κάτω από οποιαδήποτε περίσταση.