Βαθμολογία

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω στην Ελλάδα...»

Ο Αργεντινός προπονητής Μαρσέλο Στράκια προανήγγειλε στο SDNA την έλευσή του στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας.

Αντίστροφα μετρά ο Απόλλων Λάρισας για να ανακοινώσει την πρόσληψη νέου προπονητή. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Στράκια, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας στο τέλος του μήνα, προκειμένου να πιάσει δουλειά στους «κυανόλευκους».

Ο 55χρονος προπονητής έχει θητεύσει στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί στην Ευρώπη. Ξεκίνησε από το Περού και τη Μέλγκαρ και ακολούθησαν οι Ντεπορτίβο Μέρλο, Γιουβεντούδ Ουνίδα, Μακαρά, Ατλέτικο Κολεγιάλες. Τελευταίος του σταθμός η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια

«Θα έρθουμε στην Ελλάδα έως το τέλος του μήνα. Ήδη κλείσαμε εισιτήρια για τις 23 Ιουνίου», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στο SDNA και συνέχισε: «Έχω αποδεχτεί την προσφορά του Απόλλωνα Λάρισας και εργαζόμαστε ήδη για το πρότζεκτ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω στην Ελλάδα και στην πόλη της Λάρισας. Θέλουμε πραγματικά να εργαστούμε εκεί. Έχω γνώση για το ελληνικό πρωτάθλημα και το παρακολουθώ».

Ο Στράκια δεν θα έρθει μόνος του στη χώρα μας. Όπως δήλωσε: «Έρχομαι μαζί με τον συνεργάτη μου Βάλτερ Εζεκιέλ Χέρπε». Πρόκειται για γυμναστή φυσικής κατάστασης και αναλυτή, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Μακαρά, Μέρλο, Κολεγιάλες.