Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα για τα Νέα Ελληνικά που κλήθηκαν να εξεταστούν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, οι  μαθητές των ΕΠΑΛ.
Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να επεξεργαστούν το άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή» με τίτλο «Αθλητές: Αιχμάλωτοι της… επιτυχίας» του αρθρογράφου Μπάμπη Παπαδάτου. Ακόμη, εξετάστηκαν στο ποίημα του Νίκου Μοσχοβάκου «Τελευταία κούρσα» από τη συλλογή ποιημάτων «Απριλίου ξανθίσματα».
Σημειώνεται ότι η ώρα έναρξης της εξέτασης είχε οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι προσήλθαν στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ έγιναν δεκτοί στις εξετάσεις με το Δελτίο εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

naftemporiki.gr