Βαθμολογία

Μέσος από Κεντρική Ευρώπη στο στόχαστρο!

Περίπου ένας μήνας απομένει για να αρχίσει προετοιμασία η ΑΕΛ και ήδη έχει ολοκληρωθεί το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Απομένει η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία.

Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος βλέπει έναν μέσο από την Κεντρική Ευρώπη που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, ενώ υπάρχει και ένας Ουρουγουανός, που όμως οι λίγες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια δημιουργούν έντονο προβληματισμό, παρότι έπαιζε σε μια ομάδα με «βαρύ» όνομα αλλά σε χαμηλή κατηγορία.

Από κει και πέρα στην ΑΕΛ αρχίζει και υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2 καθώς δεν επιθυμούν τη συμμετοχή των Β ομάδων της Super League 1. Επίσης πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν, την κατανομή σε ομίλους αλλά και την ημερομηνία έναρξης.

Η ουσία είναι ότι βαδίζουμε μετά την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου για δημιουργία μιας κατηγορίας Super League 2, σε ένα σίριαλ που μπορεί να έχει πολλά απρόβλεπτα.
Και το πιο βασικό είναι ότι δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας πόσες ομάδες μπορούν να έχουν μετοχικό κεφάλαιο 250.000 ευρώ και 100.000 ευρώ εγγυητική.