Βαθμολογία

Κρίστιαν Έρικσεν: Ακόμη πιο ενθαρρυντικό το τελευταίο ανακοινωθέν!

Τη σοκαριστική εικόνα του Κρίστιαν Έρικσεν, αντικατέστησαν τα καλά νέα για την υγεία του ποδοσφαιριστή, που είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο.

Ο παίκτης της Ίντερ λοιπόν, παραμένει στο νοσοκομείο, για εξετάσεις και η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει μάλιστα επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες του, οι οποίο έχουν ψυχολόγους γύρω τους, μετά τα όσα αντίκρυσαν.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας:

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».