Βαθμολογία

Η ΕΟΚ κάνει συμβούλιο για εκλογές!

Η κατάσταση στην ΕΟΚ παραμένει μπερδεμένη και μάλιστα το προσωρινό συμβούλιο εκφράζει το ρητό ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι αρμοδιότητες μπορεί να έχει το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ. Αφού ουσιαστικά συνεχίζει τη θητεία του με βάση ένα νομικό παράθυρο. Για την ακρίβεια μία σοβαρή παράλειψη την οποία εκμεταλλεύτηκαν για να συνεχίσουν.

Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί την Τρίτη 15/1 στη μία το μεσημέρι. Για τότε έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην Ομοσπονδία. Στην ατζέντα περιλαμβάνονται τα θέματα της προκήρυξης γενικής συνέλευσης και εκλογών αλλά και η συζήτηση για τις Εθνικές Ομάδες.

Επί του τελευταίου θέματος θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις 17 Ιουνίου η Εθνική Γυναικών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ. Ενώ η Εθνική Ανδρών έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο τέλος του μήνα στον Καναδά. Οπότε κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή για αυτές τις ομάδες.

Επίσης στην ατζέντα περιλαμβάνεται συζήτηση για τα πρωταθλήματα. Επίσης είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει δηλαδή πώς νομιμοποιείται μία προσωρινή διοίκηση να λάβει αποφάσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα. Όλα αυτά είναι μάλλον παράξενα και σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Το ερώτημα για το πώς νομιμοποιείται μία προσωρινή διοίκηση να αποφασίζει π.χ. για τη δομή των εθνικών πρωταθλημάτων είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί.

Η ουσία είναι το μπάσκετ παραμένει ακέφαλο, ουσιαστικά διοίκηση δεν υπάρχει, αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν για σημαντικά θέματα...

Και απομένει να δούμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό.

πηγή: basketblog.gr