Βαθμολογία

Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι στο Mega...

Μετά από κάμποσα ραντεβού με το OPEN αλλά και με άλλα δυο κανάλια, ΣΚΑΪ και MEGA όπως πρώτη σας αποκάλυψα, και άλλο τόσο παρασκήνιο, η Σίσσυ Χρηστίδου όλα δείχνουν ότι μετράει αντίστροφα για τη meg- άλη της μεταγραφή.

Το OPEN αν και της έδωσε πολλά από αυτά που ζητούσε (χρήματα, αλλά και εγγυήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό μπροστά και πίσω από τις κάμερες) και είχε προτεραιότητα αφού είναι το κανάλι της, ωστόσο, δεν κατάφερε να της δώσει την ασφάλεια αλλά και τα εχέγγυα που χρειαζόταν για να συνεχίσει στην Παιανία.

Έτσι, την Κυριακή 4 Ιουλίου θα πέσει η αυλαία μιας πολύ καλής χρονιάς από άποψη ποσοστών τηλεθέασης καθώς το “Ελα χαμογέλα” παρά τον ανταγωνισμό κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών και με τον τρόπο αυτό να πετύχει μια πολύ καλή μεταγραφή την στιγμή μάλιστα που οι προτάσεις έπεσαν βροχή για τη Σίσσυ και την ομάδα της.

Ωστόσο, στην τελευταία κυριολεκτικά στροφή η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να πάει στο MEGA μετά από ραντεβού που έκανε με τη διοίκηση. Μάλιστα, στο κανάλι της Λεωφόρο Συγγρού θα πάρει πέρα από τον κολλητό, κουμπάρο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο, και όλη την ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τους οποίους έχει ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση και προσέγγιση για το μέλλον τους.

Φυσικά, μην περιμένετε να ανακοινωθεί κάτι επίσημα πριν από τον Ιούλιο πρώτον γιατί ακόμα δε δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιό της με το OPEN εφόσον η εκπομπή είναι ακόμα στον αέρα και κατά δεύτερον ο ανάδορμος Ερμής και τα αστρολογικά τεκταινόμενα δεν επιτρέπουν δε τυμπανοκοκρουσίες και υπογραφές πριν ορθοδρομήσει. Η εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλεται ακριβώς την ίδια ώρα που έπαιζε και στο OPEN τα Σαββατοκύριακα.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στην Τίνα Μεσσαροπούλου