Βαθμολογία

Η επόμενη μέρα στο OPEN στην πρωινή ζώνη...

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο πιθανό το σενάριο που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να μετακινείται στον ΑLPHA παρά το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με το OPEN. Την ίδια ώρα θεωρείται δεδομένο πως το κανάλι της Παιανίας χαιρετά και η Σίσσυ Χρηστίδου, κάτι που σημαίνει πως ξαφνικά ο σταθμός μένει χωρίς τις δύο βασικές του παρουσιάστριες στη ψυχαγωγία. Το OPEN θα πρέπει να αποδείξει ότι με εύστοχες κινήσεις μπορεί να κρατηθεί στον ανταγωνισμό.

Όλα δείχνουν πως στην περίπτωση της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Τσολάκη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τα ηνία της καθημερινής ζώνης 10-1, αφού πρώτα έχει δοκιμαστεί με καλοκαιρινή εκπομπή. Βέβαια, ακόμα το κανάλι δεν δεσμεύεται σε τίποτα, καθώς αν η παρουσιάστρια δεν φέρει αναμενόμενες τηλεθεάσεις κατά τη θερινή περίοδο, τότε μπορεί να περιοριστεί στην παρουσίαση του νέου καθημερινού παιχνιδιού μόδας με τίτλο "Glam Wars" που θα αντικαταστήσει το "Style me up". 

Κλείνοντας με το OPEN, μία πληροφορία που έφτασε στα αφτιά μου είναι πως ανάμεσα στα στελέχη του σταθμού έχουν συζητηθεί διάφορα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τις πρωινές ζώνες του σταθμού σε περίπτωση που το κανάλι ξεκληριστεί από παρουσιάστριες. Ένα από αυτά είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη (ο ΣΚΑΙ διαρρέει ότι η ένταξη των Γκουντάρα-Κακκαβά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚ δεν σημαίνει πως εκείνη δεν θα μπορούσε να αναλάβει άλλο δίωρο slot εκείνες τις μέρες, δηλαδή αυτές οι δύο εκπομπές να καλύπτουν το 3-7) και η Βάσια Λόη που απέχει τα τελευταία 10 χρόνια από την ελληνική τηλεόραση.