Βαθμολογία

«Να αποκτήσουμε τη μέγιστη δυνατή συνοχή»

«Είναι πολύ σημαντικό γεγονός που αρχίζουμε προπονήσεις ύστερα από 1 χρόνο και 3 μήνες», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Τάσος Θέος με την ευκαιρία της επανεκκίνησης της ομάδας κάτω των 17 ετών, η οποία επλήγη με την πλήρη ματαίωση αγωνιστικής δράσης εξαιτίας της πανδημίας.

Η Εθνική Παίδων θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στην Αθήνα (8-9/6) και ισάριθμες στην Θεσσαλονίκη (11-12/6), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του 8ου ομίλου των προκριματικών του EURO και ο κ. Θέος εξηγεί πώς θα εξελιχθεί αυτό το πρώτο στάδιό της:

«Αυτό που συνέβη ήταν πρωτόγνωρο για όλους μας, αλλά ήρθε η στιγμή να συγκεντρωθούμε και πάλι. Έχει αρχίσει ήδη η λειτουργία κάποιων ακαδημιών με ηλικίες παιδιών που θα στελεχώσουν την επόμενη Εθνική Παίδων. Τώρα εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που ήταν ήδη μέλη της ομάδας και να κρίνουμε ποια από τα νεότερα παιδιά μπορούν να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια το σημαντικό είναι να ταιριάξουν μεταξύ τους και η ομάδα να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή συνοχή, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τους επίσημους αγώνες που θα γίνουν τέλος Οκτωβρίου».